maanantai 1. joulukuuta 2014

Testissä luonnonkosmetiikkaa; Vestige Verdant

 
Vähän aikaa sitten Tallinnan reissulta, tarttui mukaan tätä, ihmeaineeksikin kutsuttua, kasvonaamiota. Se lupaa olevansa 100: sesti orgaaninen ja kemikaaliton. Koostumukseltaan naamio muistuttaa turvetta. Yllätys oli, että se ei oikeastaan tuoksunut lainkaan. Ai niin, ja se oli valittu Viron Cosmossa vuoden 2014 parhaimmaksi kauneustuotteeksi. Pakkohan se oli siis testata!

Paketissa oli kyllä suomenkielinen ohje, mutta aika heikoksi jäi sen perusteella tietämys. Esim. mistä se oikeastaan on tehty jne. Vestige Verdantin omilta sivuilta löytyy enemmän tietoa, mutta ei valitettavasti suomeksi. Tuotteen kerrotaan elvyttävän ihon verenkiertoa, syväpuhdistavan ja kosteuttavan ihoa. Lisäksi se mm. parantaa aknea ja palauttaa ihon luonnollisen pH:n. Allergista ja yliherkkää ihoa, se lupaa rauhoittavan. Joten kovat ovat lupaukset.

 
Ohjeessa pyydetään levittämään naamiota muutaman millimetrin paksuinen kerros. Sen pitää antaa vaikuttaa 5-10 minuuttia. Ja jotakin tosiaan alkoi tapahtua, kun aine oli vaikuttanut vasta pari minuuttia! Ihoa alkoi kihelmöidä (silleen ihan kivalla tavalla); jotakin se ainakin siis teki. Sitten huuhtelu viileällä vedellä. Ja iho kyllä tuntui tosi hyvältä ja pehmeältä. Sivuilla suositellaan aluksi käytettävän naamiota joka toinen päivä, kolmen viikon ajan. Sen jälkeen kaksi kertaa viikossa (useammin, jos omaa ongelmallisen ihon). Aluksi käytin itse parin viikon ajan n. joka toinen päivä ja sen jälkeen 1-2 kertaa viikossa. Ja voin kyllä suositella! Harmi vain, ettei tuotetta saa Suomesta, vielä ainakaan. Laivoilta sitä pitäisi ilmeisesti saada. Itse ostin Vestigen Kaubamajasta ja hintaa oli muistaakseni 39€. Menee kyllä ehdottomasti seuraavankin reissun ostoslistalle tämä. Suosittelen siis!
 

 

<3 Merja

2 kommenttia:

  1. Ostin tätä laivalta lahjaksi. Hinta oli hieman edullisempi kuin Tallinnassa kaubamajassa. Kerran kokeilin tätä ja koostumus oli kyllä yllättävä, samoin tuoksu, jota ei ulkonäöstä huolimatta ollut. Kiva Merja, että oot jaksanu tuotetta testata kunnolla. Pitää varmaan ens reissulla ostaa purkki itsellekin. :)

    VastaaPoista
  2. Kivan lahjan olet antanut :) Kantsii ostaa itsellekin seuraavalla kerralla.

    VastaaPoista