keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Kehon ja mielen hoitoa

 
 
Hankalan yön jäljiltä joskus on sellanen olo, kuin olis jäänyt rekan alle. Hyvät ajatukset kyllä täyttivät pään, mutta kroppa oli tukkoinen, kuin mikä. Mikä siihen auttaa? No jooga tietty. Ja jotenkin nyt kaipas nimenomaan tunnille menemistä. Kotona en varmaan tänään olis saanut mitään järkevää aikaiseksi. Niinpä siis pyrähdin Jooga-Aitan jooga/pilates tunnille. Ja tuli kyllä niiiiin tarpeeseen. Kiitos ihanaiselle Minnalle <3  Olin ilmeisesti siinä määrin rentoutunut, etten muistanut näpsästä sitten kuvaa. Joten kuvastakoon, tämä vanha otos sitä rauhan tunnetta, joka Aitasta poistuessani lähti mukaani. Kyseisellä tunnilla keskityttiin erityisesti keskivartalon syvien lihasten harjoittamiseen. Ja käytettiin sekä pilates- että jooga-liikkeitä. Tempo oli ihanan rauhallista ja pystyi tosissaankin keskittymään jokaiseen asanaan ja hengitykseen. Voipi olla muuten vatsalihakset hiukka hellinä huomenna ;) Ainoastaan muutamaa liikettä jouduin varioimaan selän takia (jotain yksittäisiä kiertoliikkeitä). Ja Minna kyllä huolehtii siitä, että kaikki pysyvät mukana. Ja antaa korvaavia liikkeitä, jos jotakin ei kykene tekemään. Loppurentoutus oli piste iin päälle; olis voinut jäädä sinne viltin alle loikoilemaan ja nauttimaan fiiliksestä vähän pitemmäksikin aikaa. Nyt on kyllä ihanan rentoutunut olotila. Ja tuntee tehneensäkin jotakin.
 
Suosittelen lämpimästi tuntia kaikille. Erityisesti niille, joilla on selän kanssa ongelmia, koska silloin varsinkin nuo syvät lihakset nousevat arvoonsa! Ja tunnille ilmoittautuessa kannattaa mainita, jos on kehon kanssa jotain ongelmia tm., niin ohjaaja tietää jo valmiiksi asiasta.
 
Käykääpä kurkkaamassa Jooga-Aitan sivuja. Sieltä löytää mm. tuntikuvaukset, hinnat, lukujärjestys jne.
 
Tässä vielä ihana kuva tältä päivältä. Isoveljen pihalla otettu ja siinä kaksi naakkaa  söpöstelevät (meikäläisen näöllä ja lintutuntemuksella, saattoivat kyllä olla vaikka pyryharakoita).
 
 
<3 Merja




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti