Tarvitset:
-1 kg lanttua
-1 tl ruususuolaa
-1 tl inkivääriä / pieni nökkönen tuoretta raastettuna
-1/2 tl maustepippuria
- n.10-15 pekaanipähkinää (oman maun mukaan)
- 3/4 dl muscovado-siirappia
Pinnalle:
-Voita ja korppujauhoja
Valmistusohje:
- Murskaa pekaanipähkinät
-Yhdistä kaikki aineet keskenään. Tarkista maku ja paksuus. Lisää mausteita tarvittaessa. Kannattaa säästää hieman keitinvettä ja lisätä sitä, jos on liian paksua.
-Kaada voideltuun uunivuokaan (1 1/2 l). Ripottele pinnalle korppujauhoja ja voinokareet. Tee pintaan halutessasi lusikalla kuvioita.
Herkutelkaa!
<3 Merja
ps. lantussa on muuten C-, E- ja K-vitamiineja, kuitua, karoteenia, kalsiumia, kaliumia, magnesiumia ja sinkkiä :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti