perjantai 26. joulukuuta 2014

Pakkasen paukkuessa

Täällä on vietetty ihanan rauhallinen ja joutilas joulu. Pakkanen on paukkunut nurkissa tosissaan, mutta uunin lämmössä on tarennut vallan mainiosti. Lenkkeilyt ovat jääneet lyhyiksi, mutta mahtava, kun aurinko on palannut pakkasten myötä. Iltaisin myöhään on nautiskeltu yöjuoksuista Ronja-koiran kanssa ja ihailtu tähtitaivasta ja revontulia. Tuntuu, että vasta nyt on saapunut Talvi. Joka on aivan mahtavaa, vaikka se tietää kipujen lisääntymistä. Sen lisäksi, että hermosäryt pahenevat, pallea kramppaa ja tuntuu kuin joku kiskoisi koko ajan korsettia tiukemmalle. Tästä seuraa se, että on vaikeampi hengittää ja helposti se muuttuukin pinnalliseksi. Siksi sitä pitää muistaa ajatuksen kanssa hengitellä hitaasti, syvään ja rauhallisesti, mahdollisimman usein :) Mutta se siitä negistelystä, tämä on ihan tuttua juttua ja joka tapauksessa on ollut ihanan rentoa olemista. Nyt onkin hyvä aika ladata akkuja; ensi vuosi alkaa sitten tohinalla. Silleen hyvällä tavalla kiireellä. Toivotulla kiireellä. Aika hienoa, että on saanut kuntoutettua itsensä siihen pisteeseen, että voi tehdä suunnitelmia! Voi täyttää kalenteria. Pieniä, suuria asioita. Kuinka voikaan ihminen tulla onnelliseksi, että saa täyttää kalenteria!


Jouluaaton lenkiltä


Sain mahtavia lahjoja! Lieköhän pukki erehtynyt osoitteesta??
 Epäilen olenko oikeasti ollut ihan näin kilttinä.


Riisipuuroa ceyloninkanelilla ja intiaanisokerilla. Nams!



SININEN taivas


Maaginen maisema kotirannasta kuvattuna


Ronja ihmettelee maagista maisemaa (ehkä oikeasti sitä,
että pupu oli loikkinut jäälle, siitä johtuu myös kysyvä ilme)

Vietiin pupuille ja oraville ruokaa. Ronja ei oikein ymmärtänyt, että MIKSI :D

Onni on ihan varma, että paketti on Hänelle.

Tunnen kiitollisuutta kaikesta <3 Toivottavasti tekin olette saaneet nauttia :)


<3 Merja

ps. saatan palata vielä jonkin smoothie-reseptin kanssa, kun testaan tuota uutta tehosekoitinta!

2 kommenttia:

  1. Löysin eilen blogisi ja luin heti melkein kaikki jutut läpi. Ihailen elämänasennettasi! Blogissasi on myös mukava tasapaino tekstien ja kuvien välillä :) Vanhana oululaisena tykkään myös aina lukea Ouluun liittyviä juttuja ❤ ihanaa vuoden loppua ja uuden odotusta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina <3 Tämä bloggailu on itselle ihan uutta, joten on aivan mahtava saada palautetta! Ihanaa vuoden vaihetta sinulle!

      Poista