keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Täydellisen meikkivoiteen metsästys part. 205.

 
En nyt ihan mene takuuseen, että kuinka monennet testikappaleet nämä ovat. Mutta monta niitä on joka tapauksessa ollut! Minun hipiäni, kun aina on ollut varsin herkkää sorttia, joten aina on ollut arpapeliä soveltuuko jokin tuote vai ei; tuntuuko raskaalta, kutiaako, punoittaako, tuleeko näppyjä ynnä muuta mukavaa. Pikku hiljaa olen sitten siirtynyt luonnonkosmetiikan ihmeelliseen maailmaan, luonnollisempien raaka-aineiden perässä.  Ja reilun vuoden olen yrittänyt, siltä puolen metsästää meikkivoidetta tm. Tässäpä kolme, jotka olen viimeisen puolen vuoden aikana hankkinut.
Vasemmalta lukien Couleur Caramel, Terre d'Oc ja Lavera

Couleur Caramel hydracotton meikkivoide  Tämä meikkivoide täyttää lupauksensa kokopäivän kestävyydestä. Siltikään se ei kiristä eikä tunnu ahdistavalta; iho hengittää hyvin. Peittävyyttä voisi olla hieman enemmän, kun talvi-iho tahtoo välillä vähän punoittaa. Kuitenkin ihan ok. Paras yhdistelmä saman sarjan meikinalusvoiteen kanssa. Meikkivoide sisältää mm sekaihoa tasapainottavaa ja puhdistavaa muskatellisalvianvettä, ihoa kosteuttavaa merilevää, rauhoittavaa ruistankiöljyä sekä ravitsevaa karitevoita.

Erityistä: luomusertifioitu, Ecocert, sopii vegaaneille, alun perin ammattilaiskäyttöön.
Hinta n. 30€/ 30 ml (riittoisa)


Terre d'Oc BB-voide  BB-voide, eli blemish balm on koostumukseltaan sävyttävän päivävoiteen ja meikkivoiteen välistä. Voide levittyy näin ollen erittäin hyvin. Eikä ollenkaan jää iholle "kökköihin", niin kuin luonnonkosmetiikalla usein on valitettavasti tapana. Antaa kivan päivettyneen fiiliksen, mistä plussaa. Peitevoidetta tarvitsee lisätä erikseen, koska peittävyys ei minulle riitä. Voin kuvitella kesällä olevan just hyvä!

Erityistä: Ecocert, sisältää fysikaalisen aurinkosuojan. 99 % tuotteen raaka-aineista on luonnollista alkuperää, 21 % raaka-aineista on luomuviljeltyjä. Sopii vegaaneille.
Hinta: n. 30 €/ 30 ml (riittoisa)

Lavera Colour Correction 8in1 Anti-Ageing Tinted Moisturiser  on sävyttävä kosteusvoide. Voiteen luvataan mm. tasoittavan ihon sävyä, peittävän pienet ihon virheet, tasoittavan pigmenttiläiskiä jne. Mutta tämä tuote ei kyllä meikäläisen iholla toiminut sitten ihan yhtään. Se ei levittynyt hyvin, ei peittänyt pienen pieniäkään virheitä ja sävy oli liian tumma. Mutta ehkä tällekin pitää antaa uusi mahdollisuus vielä kesällä, jolloin ihon sävy on tummempi eikä peittävyyttäkään niin tarvitse.

Erityistä: sopii vegaaneille
Hinta: n. 24€/ 30ml


Näistä kolmesta pidin eniten Couleur Caramelista ja Terre d'Oc. Nykyään sitten teenkin näistä kahdesta "sekoituksen", joka tuntuu vallan mainiolta iholla ja peittävyyskin on ok. Metsästys jatkuu!
<3 Merja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti