sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Projekti "Merja kuntoon" starttaa!

Oikeastaan alkamassa on kaksi "Merja kuntoon" -projektia. Ensimmäinen starttaa huomenna, eli kauan odotettu, kehokuuri. Kyseessä on siis kehon puhdistus- ja tasapainoitus -ohjelma, joka kestää 28 päivää. Syödään terveellistä ruokaa neljä krt/pvä ja käytetään tuotteita, joita muutenkin käytän. Että ei ole varsinaisesti kyllä mikään dieetti. Kerran aikaisemmin olen ollut ja tulokset oli kyllä uskomattomia; iho parani huomattavasti ja saatoin vähentää kipulääkitystä. Ihan innolla odotan, mitä se nyt tuo tullessaan :) Facebookista muuten huomasin, jokin aika sitten, että eräs kauppias Ylläkseltäkin oli samaisella kuurilla. Hänellä näytti myös olevan huikeat tulokset. Itse en tosiaankaan ole painonpudotusta tavoittelemassa, vaan parempaa oloa. Ihan jo senkin takia hyvä välillä puhdistautua, kun pelkästään jo nuo lääkkeetkin happamoittaa kehoa. Ja siitä seuraa sitten ajan kuluessa erinäisiä ongelmia.

Napsin sitten ennen ja jälkeen kuvia teille näytille! Ja laitan sitten aina väliaikatietoja tännekin. Jos joku haluaa tarkempaa tietoa tästä kuurista, voi olla s-postilla minuun yhteydessä :)
Viimeiset suklaat vähään aikaan. Nams!
Toinen puristus alkaa ensi kuun puolella. Sanotaan sitä sitten vaikka "joogaa 30 päivää" -projektiksi. Olen tähän asti jooginut n. 3 kertaa viikossa. Vuoden vaihteen jälkeen kuitenkin, on ollut jotenkin tosi vaikea päästä taas rytmiin kiinni. Vaikka tiedän, että siitä tulisia minulle parempi olo. Nyt sitten tarjoutui mahdollisuus, että ammattilainen tekee minulla ohjelman, jota noudatan 30 päivää. Joten rykästäänpä kerralla kuntoon tämäkin asia! Tarkoitus on seurata, miten tämä vaikuttaa vartalon hallintaan, kipuihin ja lihasten kehittymiseen tietty. Varsinkin "lapatukeen" ja sitä kautta ryhtiin. Keskivartalon vahvistumista on myös odotettavissa. Ja luulen, että sitten on helpompi pitää harrastus jatkossakin aktiivisena, Tästäkin tulee väliaikatietoja kuvien kera :)

Minulla on nimittäin herännyt haave, että voisin entisestään vähentää lääkitystä. Ja näiden kahden projektin pitäisi edesauttaa sitä. Tai voisi kai sanoa, että siitä on tullut tavoite, koska suunnitelma sen toteutumiseen on jo tehty. Aivan mahtava fiilis!
Innolla kohti kevättä :)
<3  Merja

ps. leppoisaa sunnuntaita kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti