maanantai 23. helmikuuta 2015

Testissä Aito ote

Kävin tänään pitkästä aikaa hieronnassa. Tai pelkkä 'hieronta' sanana ei kuvaa tarpeeksi hyvin, Aidossa otteessa saamaani hoitoa. Kokemus kyllä oli todellakin kokonaisvaltaista hoitoa isolla H:lla ja siinä rentoutui sekä keho että mieli. Ja rehellisesti voin sanoa, että oli ehdottomasti yksi parhaista testaamistani hieronnoista/ hoidoista!

Ullasta huomaa heti, että hän tekee työtänsä suurella sydämellä. Ja se näkyy kaikessa! Miellyttävästä hoitolan tunnelmasta, aina monipuolisiin hoitovaihtoehtoihin. Vai kuinka monessa paikassa, tänä päivänä törmää mm. saunaterapia -perinnehoitoihin tai kuppaukseen? Tämän ihanaisen saunahaltijattaren koulutuslista onkin aika vaikuttavaa luettavaa; saunaterapiaa, suklaahierontaa, fysioterapiaa (opiskelee parhaillaan). Noin niinkun muutamia mainitakseni. Eikä se jää pelkästään mustaksi valkoisella, vaan yhdistyy kokonaisvaltaiseksi kokemukseksi asiakkaalle. 
Tarjolla monipuolisesti myös erilaisia saunatuotteita
Ja voin lämmöllä suositella myös kipukroonikko-selkävammais-sisarillenikin. Aito ote tarjoaa taatusti ammattitaitoista ja juuri kullekin räätälöityä hierontaa tm. Seuraavaksi taidankin testata kuppausta. Jaiks! Mielenkiinnolla odotan :) 
Tästä kokovartalohieronnasta jäi kyllä niin hyvä fiilis! Ja ehdottomasti iso plussa, että hoito alkoi jalkapohjien hellävaraisella hieronnalla (tämä tietenkin vain asiakkaan halutessa). Keho ja mieli kiittää <3
Aidon otteen tuotetarjontaa
Käykäähän kurkkimassa Aidon otteen nettisivut!

<3 Merja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti