keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Kehokuuri: päivä 16.

Ja hyvin menee edelleen. Tai ei pelkästään hyvin, vaan loistavasti! Enää ei ole ollut päänsärkyä eikä väsymystä. Ja jos ihan rehellisiä ollaan en edes muista, milloin olisi ollut näin hyvä olla. Virtaa riittää ja se tuntuu vaan lisääntyvän, mitä pidemmälle edetään. Tässä onkin tulossa isoja projekteja kevääksi ja kesäksi, joten sitä energiaa tarvitaankin! En ihan vielä voi paljastaa enempää näistä, mutta mahtavia juttuja on tulossa. Ja ei tiedä, mitä kaikkea ne vielä poikivat. Kerron sitten niistä enemmän heti, kun voin.

Mutta itse kuurista vielä sananen. Uskon, että vuoden vaihteen aikaan hankittu sokeriaddiktio, on nyt selätetty! Ja kuonaa on tullut ulos ihan, hmmm. kiitettävästi :) Jännä juttu, että sitä ei ole itse edes tajunnut sitä raskasta oloa, joka on vaivannut. Nyt vasta, kun se on hävinnyt sen ymmärtää. Sama asia pätee turvotukseen, jota ei varmasti ole minusta nähnyt ulospäin kyllä kukaan mukaan. Suurin syypää näihin vaivoihin taitaa itsellä olla nuo lääkkeet, joita on joutunut käyttämään vuosia. Ne kun tahtovat happamoittaa kehoa, ja hapan keho on sitten kiva kasvualusta kaikelle ei-toivotulle. Taidankin ottaa tavaksi tehdä tämän kuurin kerran vuodessa. Saa vähän tasapainoa tähän hommaan.

Suunniteilla muuten on, että kokoan porukan ihmisistä, jotka haluavat tehdä tämän kehokuurin ja valmennan heitä. Siinä on sitten sen porukan ja minun tuki; ei tarvitse yksin puurtaa kenenkään. Jos haluat mukaan ota yhteyttä sähköpostilla (merja-kokko(a)hotmail.com) Olipa se syy sitten painon pudottaminen, terveydelliset ongelmat tai ihan vain kehon tasapainottaminen, joukkoon mahtuu kaikki!

maittava aamiainen: itsetehtyä luonnonjugurttia, mustikoita, siemeniä ja banskua

virtaa riittää!
<3 Merja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti